És una molt bon a opció per l’estiu, fàcil i ràpid de preparar, segurament amb diferents farcits, tots els hem fet alguna vegada o altre. Tot i que estem a mitjans d’octubre, la temperatura ens acompanya per fer tots aquests tipus de plats fresquets.
Els tomàquets els podem farcir amb infinitat d’ingredients: gambes, formatge, bacallà esqueixat, escarola, enciam, olives negres i verdes, anxoves, tonyina, ou dur,...............
Potser un dels millors tomàquets per farcir són els de Montserrat
Ingredients :
1 tomàquet i mig per persona
Enciam
1 0 2 llaunes de tonyina
Olives verdes o negres
1 ceba tendra
Pebrot escalivat
Vinagreta:
Oli d’oliva, vinagre, alls, cogombres i cebetes amb vinagre
Preparació:
1r.- Dividir el tomàquets en dos meitats i buidar-los
2n.- Preparar el farcit: Tallar petit l’enciam, la ceba, que prèviament la podem posar amb una mica de vinagre, les olives i esmicolen la tonyina.
3r.- Preparem la vinagreta, tallant ben petit els alls, els cogombres i les cebetes i ho barregem amb l’oli i el vinagre ( poca quantitat) .
4t.- Adoben el farcit amb la vinagreta
5è.- Omplim els tomàquets i en aquest cas posem al damunt unes olives i pebrot escalivat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada