dilluns, 26 de setembre del 2011

AMANIDES AMB COGOMBRE, TOMÀQUET, ENCIAM.......


Avui dues amanides amb cogombre ja que amb aquest setembre ben calorós,  venen molt bé.

El cogombre és originari del sud de l’Índia i es cultiva, des de fa més de 3000 anys. Sempre ha estat apreciat a la cuina mediterrània. Cru té una proporció elevada de vitamina C i principalment el mengem cru a les amanides. La varietat més menuda anomenats cogombrets és fan servir per confitar.

El passat mes de juny el bacteri E coli va causar 14 morts a Alemanya i va desencadenar una crisi alimentària, on els cogombres van ser els protagonistes.

La primera: Cogombre, tomàquet pometa, enciam, ceba, olives i unes pipes de carbassa amb una vinagreta.



La segona: cogombre tallat a rotllanes fines, enciam, boletes de meló, tomàquet xerri, uns pinyonets i una vinagreta amb vinagre de Mòdena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...