dilluns, 11 de juliol de 2011

COPA AFRODITA


Aquesta recepta ja fa forces dies la varem poder provar a les demostracions de cuina que porten a terme de manera periòdica a la aula de cuina de plaça de Cuba de Mataró, aquesta recepta és de la Pilar Ibern “Gavina” de cuina vegetariana.

Ingredients: ( 4persones)
½ Kg de remolatxa bullida ( 4 peces aproximadament)
1 iogurt de cabra o de soja
100 cl de crema de llet de soja
Comí en pols
Barreja de 5 pebres
1 culleradeta d’oli d’oliva extra verge
Tiretes de cibulet
Germinats de raves o fonoll
1 culleradeta de flocs d’alga dulse
1 mica de sal d’herbes


Preparació:

Triturar la remolatxa amb el iogurt, les algues, la meitat de la crema de llet, la sal, l’oli i les espècies.
Un cop obtinguem una crema ben fina, ompliu el fons de la copa amb una miqueta de la crema de color fúcsia obtinguda,
Tresar un cercle de crema de llet tocant la part més externa de la copa.
Aboquem més quantitat de la crema fúcsia i tornem a repetir la mateixa operació amb la crema de llet.
Ho repetim tres o quatre cops, depenent del model i la capacitat de la copa que utilitzeu.
Finalment, decoreu-ho amb unes branquetes de cibulet i els germinats, per a donar volum.
Reservar a la nevera fins el moment de prendre-ho



Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...