dijous, 31 de desembre del 2020

TORRÓ DE XOCOLATA DE MADUIXA AMB CRISPIS O CRUMBLE AMB LA THERMOMIX

 


Aquest torró ens el van ensenyar a fer en un taller online de la thermomix d’aquest Nadal.

Ens el varen fer amb la xocolata Valrhona de maduixa, una bona xocolata que la trobarem en botigues gourmet.

També haurem d’utilitzar un motle de torro més estrets i allargats.

Ingredients:

200 gr de xocolata de maduixa

50 gr de crispis o un crumble

Preparació:

1.Posar la xocolata a trossos i triturar-la 5 segons a velocitat 8, baixem la xocolata de les parets del vas de la thermomix..

2.Escalfem la xocolata 3m a 50º i velocitat 2, tornem a baixar la xocolata de les parets de la thermomix..

3.Afegim els crispis o el crumble i posem 5 seg a velocitat 1 i remenem una mica amb l’espàtula.

4. Ho aboquem al motlle i donem uns copets per treure l’aire i no l'hem de posar a la nevera s’ha de tornar a solidificar a temperatura ambient en un lloc fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...