Aquesta és una recepta molt senzilla i bona, que aquest Nadal ha format
part de la nostra taula del dia de Sant Esteve, va bé per un aperitiu i també
per iniciar un dinar o un sopa celebracions que sigui copiós.És una recepta
freda i que no necessita cocció.
Ingredients:
1 mango madur
1 o 2 alvocats madurs
Salmó fumat
Oli d’oliva verge, sal i anet
Preparació:
1.Pelar i tallar el mango i el posem en el vas de la batedora o de la
thermomix i triturem uns 2 o 3 minuts fins obtenir una crema.
2.Netegem el vas de la batedora o de la thermomix.
3.Pelar i tallar l’alvocat i el posem al vas de la batedora o de la
thermomix i triturem un parell de minuts si convé baixem els trossos d’alvocat
de les parets del vas i tornem a triturar, fins obtenir la consistència d’una
mousse.
4.Tallem el salmó a tires fines i el podríem barrejar amb una mica d’anet.
Ho podem servir en un plat de sopa o en el meu cas en un gotet. Primer la
crema de mango i al damunt posem unes boles allargades amb l’ajuda d’una cullera
quedarà con una quenelle de alvocat i les tires de salmó a sobre i al damunt i un
raig d’oli d’oliva.
Tenim diverses opcions per servir posem a la base la crema de mango i
barrejar l’alvocat i el salmó i també podríem macerar el salmó amb el mango, de
tota macerar està molt bo. També hi podríem posar una llavors de sèsam pel
damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada