dilluns, 28 de desembre del 2020

CREMA DE MANGO AMB ALVOCAT I SALMÓ


 

Aquesta és una recepta molt senzilla i bona, que aquest Nadal ha format part de la nostra taula del dia de Sant Esteve, va bé per un aperitiu i també per iniciar un dinar o un sopa celebracions que sigui copiós.És una recepta freda i que no necessita cocció.

Ingredients:

1 mango madur

1 o 2 alvocats madurs

Salmó fumat

Oli d’oliva verge, sal i anet

 

Preparació:

1.Pelar i tallar el mango i el posem en el vas de la batedora o de la thermomix i triturem uns 2 o 3 minuts fins obtenir una crema.

2.Netegem el vas de la batedora o de la thermomix.

3.Pelar i tallar l’alvocat i el posem al vas de la batedora o de la thermomix i triturem un parell de minuts si convé baixem els trossos d’alvocat de les parets del vas i tornem a triturar, fins obtenir la consistència d’una mousse.

4.Tallem el salmó a tires fines i el podríem barrejar amb una mica d’anet.

Ho podem servir en un plat de sopa o en el meu cas en un gotet. Primer la crema de mango i al damunt posem unes boles allargades amb l’ajuda d’una cullera quedarà con una quenelle de alvocat i les tires de salmó a sobre i al damunt i un raig d’oli d’oliva.

Tenim diverses opcions per servir posem a la base la crema de mango i barrejar l’alvocat i el salmó i també podríem macerar el salmó amb el mango, de tota macerar està molt bo. També hi podríem posar una llavors de sèsam pel damunt.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...