Un plat de la cuina italiana, un plat de cullera, elaborat amb verdures, que es pot fer durant tot l’any i posant les pròpies de cada temporada.
Hi ha moltes varietats d’aquesta sopa depenent de la regió d’Itàlia.
En el moment de servir-la li podem posar formatge parmesà rallat i una
mica d’alfàbrega.
Ingredients:
100 gr de mongetes blanques seques
1 pastanaga
1 tros de tall d’api
½ ceba
1 gra d’all
1 carbassó petit
¼ de col petita
1 patata
1 tomàquet
25 gr. De formatge parmesà
rallat
Oli d’oliva verge i sal
marina
Preparació:
1r. Posem en remull les
mongetes la nit abans.
2n.- Netegem i tallem totes
les verdures a daus petits.
3r. En una cassola i posem l’oli
unes cinc o sis cullerades i a continuació i posem la ceba i l’all i ho
sofregim uns 5 minuts, ho anem remenant perquè no se’ns cremi.
4t.- A continuació i posem
totes les verdures tallades a daus petits i les anem sofregint.
5è.- Afegim a la cassola les
mongetes blanques, que teníem en remull i posaríem un litre d’aigua.
6è.- Passat una mitja hora i
afegiríem el carbassó i el tomàquet, en aquest moment si poséssim arròs l’afegiríem
7è. Deixaríem coure mitja
hora més i aniríem remenant.
En el moment de servir hi posaríem
el formatge i l’alfàbrega.
En aquesta ocasió hi he
posat un brou de verdures que ja tenia preparat, ja que la recepta l’he fet
molt més senzilla i ràpida, ja que he sofregit totes les verdures, a continuació
el brou de verdures que ja tenia preparat, ha bullit més o menys un quart d’hora
i a continuació hi he posat les mongetes que m’havien sobrat del dia anterior.
I am very impressed with your post because this post is very beneficial for me and provide a new knowledge to me
ResponEliminaenscape3d-crack
Nice Good Working
ResponEliminaPicsArt Photo Studio Crack
Nice Good Working
ResponEliminax-mirage-crack