dimarts, 8 de desembre del 2020

SOPA MINESTRONE

 


Un plat de la cuina italiana, un plat de cullera, elaborat amb verdures, que es pot fer durant tot l’any i posant les pròpies de cada temporada.

Hi ha moltes varietats d’aquesta sopa depenent de la regió d’Itàlia.

En el moment de servir-la li podem posar formatge parmesà rallat i una mica d’alfàbrega.

Ingredients:

100 gr de mongetes blanques seques

1 pastanaga

1 tros de tall d’api

½ ceba

1 gra d’all

1 carbassó petit

¼ de col petita

1 patata

1 tomàquet

25 gr. De formatge parmesà rallat

Oli d’oliva verge i sal marina

 

Preparació:

1r. Posem en remull les mongetes la nit abans.

2n.- Netegem i tallem totes les verdures a daus petits.

3r. En una cassola i posem l’oli unes cinc o sis cullerades i a continuació i posem la ceba i l’all i ho sofregim uns 5 minuts, ho anem remenant perquè no se’ns cremi.

4t.- A continuació i posem totes les verdures tallades a daus petits i les anem sofregint.

5è.- Afegim a la cassola les mongetes blanques, que teníem en remull i posaríem un litre d’aigua.

6è.- Passat una mitja hora i afegiríem el carbassó i el tomàquet, en aquest moment si poséssim arròs l’afegiríem

7è. Deixaríem coure mitja hora més i aniríem remenant.

En el moment de servir hi posaríem el formatge i l’alfàbrega.

En aquesta ocasió hi he posat un brou de verdures que ja tenia preparat, ja que la recepta l’he fet molt més senzilla i ràpida, ja que he sofregit totes les verdures, a continuació el brou de verdures que ja tenia preparat, ha bullit més o menys un quart d’hora i a continuació hi he posat les mongetes que m’havien sobrat del dia anterior.

3 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...