dissabte, 31 d’octubre de 2020

MIL FULLES DE CEPS AMB PERNIL D'ÀNEC, FORMATGE TOU DE TIL.LES, CÈLERI I FESTUCS

 


Al mercat de Plaça de Cuba de Mataró duen a terme uns tallers de Revolució a la Cuina, en aquesta ocasió dues receptes de cuina creativa amb productes de la tardor, impartit per la xef Pepi SanGiovese.

Ens ha preparat uns ous escalfats amb carxofes, trompetes i crumble de pipes i aquest mil fulles de ceps amb pernil d’ànec, formatge Tou de Til.lers, celeri i festucs.

Ingredients per 4 persones:

 · 200 g de ceps

 · 100 g de pernil d’ànec

 · 250 g formatge Tou de Til.lers

 · 100 g de céleri

 · 30 g de festucs

 Procediment:

1. Netegem els ceps i tallem a llesques ben primes, els peus separats del cap.

2. També tallem el pernil a llesques ben fines.

3. Tallem el formatge a llesques i reservem a la nevera.

4. Pelem i tallem el cèleri en juliana. Escaldem en aigua amb sal durant 2 minuts. Reservem.

5. Triturem amb un túrmix els festucs amb oli. Reservem. Muntatge del plat: En un plat pla, posem una fina capa de peus de ceps en forma de rectangle, amb sal, pebre i oli de festucs. A continuació, posem una capa de formatge. Tornem a posar ceps i així successivament fins a fer 3 capes de formatge.

La propera capa posem els caps del cep, el celerí i per últim el pernil d’ànec.

Escalfem al forn suau o al microones, només per que quedi tebi no ha de cuinar.

6. Decorem amb l’oli de festucs i flors.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...