diumenge, 25 d’octubre del 2020

MANTEGA DE CEBA AMB THERMOMIX I SENSE





La ceba cuinada força estona té una dolçor intensa i té un aspecte semblant a una melmelada.

La podem utilitzar en infinitat de receptes, com truites o un mil fulls de verdures, que les col·loquem en una safata de forn amb paper de cuina i pintat d’oli d’oliva i col·locar una capa de verdura i pintar amb la mantega de ceba i anar fent capes de verdures i intercalant la mantega de ceba i ja les posem al forn a uns 200º uns 40 minuts més o menys.

 Hem de tenir en compte que el volum de la ceba redueix molt per tant quan en fem en podem fer una quantitat important i fins i tot ho podríem congelar i ja la tindríem feta.

Ingredients:

8 cebes i oli i sal marina i una fulla petita de llorer

Preparació:

Primer hem de tallar la ceba mitges llunes i a continuació en una cassola posem oli , la ceba i la sal i una fulla de llorer i ho saltegem durant uns 10 minuts sense tapar. A continuació tapem i posem el foc lent durant uns 40 o 45 minuts.

Thermomix:

Una manera de fer-la sense tenir que preocupar-se massa és fer-la amb la thermomix.

Un cop tenim les cebes tallades a mitges llunes, posem l’oli al vas i la ceba i programem 10 minuts, temperatura varoma, gir a l’esquerra i velocitat cullera, passat aquest temps baixem la tempura i programem a una temperatura de 100º, gir a l’esquerra i velocitat cullera uns 40 o 45 minuts.  




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...