La podem utilitzar en infinitat de receptes, com truites o un mil fulls de verdures, que les col·loquem en una safata de forn amb paper de cuina i pintat d’oli d’oliva i col·locar una capa de verdura i pintar amb la mantega de ceba i anar fent capes de verdures i intercalant la mantega de ceba i ja les posem al forn a uns 200º uns 40 minuts més o menys.
Hem de tenir en compte que el volum de la ceba
redueix molt per tant quan en fem en podem fer una quantitat important i fins i
tot ho podríem congelar i ja la tindríem feta.
Ingredients:
8 cebes i oli
i sal marina i una fulla petita de llorer
Preparació:
Primer hem de
tallar la ceba mitges llunes i a continuació en una cassola posem oli , la ceba
i la sal i una fulla de llorer i ho saltegem durant uns 10 minuts sense tapar.
A continuació tapem i posem el foc lent durant uns 40 o 45 minuts.
Thermomix:
Una manera de fer-la sense tenir que preocupar-se massa és fer-la amb la thermomix.
Un cop tenim
les cebes tallades a mitges llunes, posem l’oli al vas i la ceba i programem 10
minuts, temperatura varoma, gir a l’esquerra i velocitat cullera, passat aquest
temps baixem la tempura i programem a una temperatura de 100º, gir a l’esquerra
i velocitat cullera uns 40 o 45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada