dilluns, 14 de setembre de 2020

PASTIS SALUDABLE, SENSE LLET, MANTEGA NI SUCRE

 


Aquest és un pastís saludable, sense utilitzar ni llet ni sucres, hem de tenir en compte que depèn de la farina que utilitzem necessitem més o menys líquid, el que hauríem de fer és deixar la beguda vegetal per al final per a veure la textura de la massa

 Aquest pastís el podríem utilitzar als matins per esmorzar o a la tarda per berenar. En aquesta ocasió he posat de fruita els nabius però queda molt bo amb qualsevol fruit vermell i així poder anar canviant el gust i fins i tot hi podríem afegir xocolata .

 

Ingredients: 

80 gr de civada integral, o blat integral o espelta

60 gr de farina d’ametlla, també la podríem substituir per altre fruit sec o fins i tot de castanya.

2 ous grans

100 gr d’oli d’oliva verge

50 gr de sucre de coco o panela, no queda massa dolç

150 ml de beguda vegetal, pot ser d’arròs, d’arròs i coco, etc.. També hi podríem posar llet.

½ sobre de llevat

I fruits per al seu interior, nabius o fruits vermells

 

 Elaboració:

 Haurem de barrejar tots els ingredient en un bol, menys la beguda vegetal i els fruits. Quan tinguem la massa feta i ben integrada afegirem mica en mica la llet vegetal, fins obtenir la textura desitjada i al final afegiríem els fruits..

Aquesta massa la posaríem en un motlle d’uns 15 o 20 cms rodo al qual li  haurem posar oli i farina a les parets.

Ho posarem al forn prèviament escalfat a 180 º, amb calor a dalt i a baix i en uns 35 a 40 minuts el tindríem fet, de tota manera això ja depèn de cada forn.

Esperarem que es refredi per poder-lo desemmotllar.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...