Aquesta és una recepta que ja fa termps que vaig llegir al llibre La Cuina Salvavides de la Mireia Carbó, és fàcil de fer i bona tant per un sopar aquests dies d'estiu que podem tenir prèviament preparada ja que pel meu gust és millor no servir-la recent feta i també formant part d'un pica.pica o com un entrant.
En el meu cas amb uns tomàquets ecològics que estaven molt bons
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
150gr. de formatge Cheddar tallat en llesques fines
4 o 5 tomàquets, ben bonics, madurs però sencers al tacte
4 cullerades de mostassa (la Mireia recomana la tipus Dijon, és la que utilitzem).
Orenga o alfàbrega
Sal i Oli d'oliva verge de primera premsada en fred
1. Escalfar el forn a 200 graus (amb l’escalfor de dalt i de baix).
2. Rentar els tomàquets i tallar-los amb rodanxes regulars de ½ centímetre, aproximadament.
3. Sobre la llauna del forn, posar un paper de forn o d’alumini untat amb una mica d’oli i col·locar la pasta de full. Punxar-la amb la forquilla per tal de que no es bufi.
4. Amb l’ajuda d’una cullera, escampar una capa fina de mostassa damunt de tota la pasta de full.
5. Sobre la mostassa col·locar el formatge cobrint tota la superfície de la pasta de full, i sobre aquest posar les rodanxes de tomàquet d’una manera endreçada i bonica.
6. Empolsar amb una mica de sal i orenga.
7. coure al forn ja calent durant uns 20 o 30 minuts fins que la base sigui ben cuita.
Un cop treta del forn i posem l'oli d'oliva pel damunt i el repartim per tota la coca amb un pinzell.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada