Actualment
podem veure a molts restaurants que prefereixen servir les potes de pop a la planxa.
El primer de
tot hem de congelar el pop per tal de trencar la fibra, abans s’aconseguia a
base de cops. Després l’hem de descongelar.
En una olla
posem força aigua, sal i una fulla de llorer, quan arrenca a bullir, agafem el
pop i l’entrem i el traiem tres vegades de l’aigua i a la tercera ja el
submergim del tot i el deixem. Fem aquesta operació per tal d’evitar que el pop
es peli. Segons la mida del nostre pop necessitarà més o menys temps de cocció,
en el meu cas uns 30 minuts. Important no passar-se de cocció.
I després ja
el podem fer a la planxa i la manera més pràctica per fer les potes, és en una
paella antiadherent, el millor seria fer-les sense oli, amb la planxa no massa
calenta, temperatura mitjana i deixar-lo una estona perquè es caramel·litzi la
pell mentre s’escalfa l’interior.
El
podem acompanyar amb unes verdures saltejades o fetes també a la planxa, també
amb un humus.
També
hi podríem un allioli d’all cuit, amb una cabeça d’alls escalivats, 3 ous durs,
1 cullerada de vinagre, sal i oli d’oliva verge, ho hem de triturar tot amb un
turmix o amb la thermomix i després hi afegim l’oli de mica en mica sense
deixar de batre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada