dimecres, 12 d’octubre del 2016

POP A LA PLANXA



Actualment podem veure a molts restaurants que prefereixen servir les potes de pop a la planxa.

El primer de tot hem de congelar el pop per tal de trencar la fibra, abans s’aconseguia a base de cops. Després l’hem de descongelar.

En una olla posem força aigua, sal i una fulla de llorer, quan arrenca a bullir, agafem el pop i l’entrem i el traiem tres vegades de l’aigua i a la tercera ja el submergim del tot i el deixem. Fem aquesta operació per tal d’evitar que el pop es peli. Segons la mida del nostre pop necessitarà més o menys temps de cocció, en el meu cas uns 30 minuts. Important no passar-se de cocció.

I després ja el podem fer a la planxa i la manera més pràctica per fer les potes, és en una paella antiadherent, el millor seria fer-les sense oli, amb la planxa no massa calenta, temperatura mitjana i deixar-lo una estona perquè es caramel·litzi la pell mentre s’escalfa l’interior.

El podem acompanyar amb unes verdures saltejades o fetes també a la planxa, també amb un humus.  

També hi podríem un allioli d’all cuit, amb una cabeça d’alls escalivats, 3 ous durs, 1 cullerada de vinagre, sal i oli d’oliva verge, ho hem de triturar tot amb un turmix o amb la thermomix i després hi afegim l’oli de mica en mica sense deixar de batre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...