dimecres, 10 d’agost del 2016

MUSCLOS AMB TOMÀQUET



És una recepta molt fàcil de fer i a més molt ràpida, que vaig trobar al bloc de cuina Llepadits.

A l’estiu a casa els musclos sempre són un bon aperitiu o dins d’un pica pica, bàsicament els que més ens agraden són els de roca del Delta de l’Ebre o de Roses.

Ingredients:

1 Kg de musclos
3 tomàquets vermells
4 grans d’all
Oli
Julivert

Preparació:

En una cassola hi posem unes gotes d’oli i a continuació el tomàquet tallat a daus petits, si volem prèviament li haurem tret la pell i els alls a lamines gruixudes. Un cop tinguem el tomàquet fet hi afegirem els musclos que prèviament haurem netejat i taparem perquè és facin al vapor, un cop oberts hi posarem el julivert tallat ben petit i ja els podem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...