Aquesta amanida la tenia
pendent de posar-la al bloc, és una recepta del restaurant Nuus de Mataró que
van fer en un taller de cuina al mercat de Plaça de Cuba de Mataró que porten a
terme amb productes de temporada i de proximitat dins la campanya de “Collits a
Casa”.
Ingredients
per a una persona:
10 g de mesclum
40 g de patata violeta
30 g de bròcoli
20 g de mongeta tendra fina
2 filets d'anxoves
10 g de tonyina
1/2 unitat d'ou dur
20 g d'olives negres a rodanxes
10 g tomàquet xerri
10 g de pastanaga
5 g de tàpares
20 g de maionesa
Preparació:
Cuinem al
vapor les patates, el bròcoli i les mongetes tendres i les deixem al dente.
A banda courem
l’ou i mentre rentem l’enciam i el trossegem.
Ho presentem
en un plat fen un buquet amb l’enciam, afegim la resta d’ingredients jugant amb
els colors i les formes i per finalitzar amanim amb la maionesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada