diumenge, 18 d’octubre del 2015

AMANIDA NIÇOISE




Aquesta amanida la tenia pendent de posar-la al bloc, és una recepta del restaurant Nuus de Mataró que van fer en un taller de cuina al mercat de Plaça de Cuba de Mataró que porten a terme amb productes de temporada i de proximitat dins la campanya de “Collits a Casa”.

Ingredients per a una persona:

10 g de mesclum
40 g de patata violeta
30 g de bròcoli
20 g de mongeta tendra fina
2 filets d'anxoves
10 g de tonyina
1/2 unitat d'ou dur
20 g d'olives negres a rodanxes
10 g tomàquet xerri
10 g de pastanaga
5 g de tàpares
20 g de maionesa

Preparació:

Cuinem al vapor les patates, el bròcoli i les mongetes tendres i les deixem al dente.

A banda courem l’ou i mentre rentem l’enciam i el trossegem.

Ho presentem en un plat fen un buquet amb l’enciam, afegim la resta d’ingredients jugant amb els colors i les formes i per finalitzar amanim amb la maionesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...