diumenge, 18 d’octubre del 2015

VASET DE PURÉ DE PATATA VIOLETA AMB MUSCLO EN ESCABETX, GERMINATS I QUICOS




Vaig comprar unes patates violetes i estava buscant alguna recepta per poder-les fer i vaig descobrir aquestes vasets de l’Ada Parellada que en van cridar l’atenció.

Aquests vasets ens serviran com un aperitiu, ens entraran per la vista i també pel gust.

Les patates violetes tenen un gust més suau.

Ingredients:

Patates violetes
Musclos en escabetx
Brou de verdures
Germinat de ceba
Uns quants quicos
Sal i Oli d’oliva

Preparació:

1r. Bullir les patates amb la seva pell, prèviament rentades amb força aigua i les posem en una olla amb aigua a la que arrenqui el bull i posem les patates i la sal fins que estiguin fetes ho podem comprovar punxant-les amb un escuradents. 

2n. Les pelem i les triturem amb un brou de verdures i rectifiquem de sal i pebre.

3r. Posarem el puré en un vas, col·locar el musclo, amb uns germinats i una quants quicos triturats o matxucats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...