Vaig comprar unes patates
violetes i estava buscant alguna recepta per poder-les fer i vaig descobrir
aquestes vasets de l’Ada Parellada que en van cridar l’atenció.
Aquests vasets ens serviran
com un aperitiu, ens entraran per la vista i també pel gust.
Les patates violetes tenen
un gust més suau.
Ingredients:
Patates violetes
Musclos en escabetx
Brou de verdures
Germinat de ceba
Uns quants quicos
Sal i Oli d’oliva
Preparació:
1r. Bullir les patates amb
la seva pell, prèviament rentades amb força aigua i les posem en una olla amb
aigua a la que arrenqui el bull i posem les patates i la sal fins que estiguin
fetes ho podem comprovar punxant-les amb un escuradents.
2n. Les pelem i les triturem
amb un brou de verdures i rectifiquem de sal i pebre.
3r. Posarem el puré en un
vas, col·locar el musclo, amb uns germinats i una quants quicos triturats o matxucats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada