diumenge, 7 de juny del 2015

PIZZA DE COLIFLOR SENSE FARINA



Aquesta recepta fa poc dies la vaig veure al programa cuines de tv3, em va agradar i vaig trobar una manera molt interessant d’utilitzar la coliflor i de fer una pizza sense farina, és una recepta fàcil i bona. No és una pizza amb coliflor sinó de coliflor, sense farina i pa.

Quan ens mengem aquesta pizza si no sabéssim que és de coliflor no hi reconeixem el gust i és una bona manera que en mengin els nens.

Hi podríem qualsevol altre ingredient com els xampinyons, verdures o el farcit que vulguem, també és important posar força orenga i en el meu cas el productes eren ecològics,
 
Ingredients: ( 4 persones)

1 coliflor petita
1 ou petit
150 gr de formatge mozzarella ratllat
10 tomàquets cirerols
50 gr de formatge de cabra
Tomàquet ratllat o fregit
Olives negra
Sal, orenga i oli d’oliva verge

Preparació:

Primer preescalfem el forn a 180ºC i netegem la coliflor i tallen les branquetes. La ratllem molt fina ho podem fer amb una picadora o amb la thermomix uns 20 seg a velocitat 5.

La coem en una paella amb una mica d’oli durant uns 10 minuts, a continuació barregem la coliflor amb l’ou, el qual no ha de ser massa gros, un pessic de sal i el formatge mozzarella ratllat.

En una safata de forn i posem el paper de forn i estem la massa li donem la forma rodona i la podem fer més o menys grossa en el meu cas eren petites. La courem durant uns 20 minuts, fins que estigui lleugerament daurada) a 180º.

A continuació ratllem el tomàquet, també podríem fer servir tomàquet fregit, tallem el tomàquets cirerols en el meu cas a rotllanes i esmicolem el formatge de cabra.

Traiem la massa del forn i al damunt hi posem una base de tomàquet ratllat o fregit, els tomàquets cirerols tallats, orenga el formatge esmicolat i les olives negres.

Per acabar la posem de nou al forn a la part de dalt i la gratinem 5 minuts. minuts més.
Proveu-la us agradarà i us sorprendrà, la seva presencia és d’una pizza i el seu gust és més suau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...