Aquesta
recepta fa poc dies la vaig veure al programa cuines de tv3, em va agradar i
vaig trobar una manera molt interessant d’utilitzar la coliflor i de fer una
pizza sense farina, és una recepta fàcil i bona. No és una pizza amb coliflor
sinó de coliflor, sense farina i pa.
Quan ens
mengem aquesta pizza si no sabéssim que és de coliflor no hi reconeixem el gust
i és una bona manera que en mengin els nens.
Hi podríem
qualsevol altre ingredient com els xampinyons, verdures o el farcit que vulguem,
també és important posar força orenga i en el meu cas el productes eren
ecològics,
Ingredients: ( 4 persones)
1 coliflor petita
1 ou petit
150 gr de formatge
mozzarella ratllat
10 tomàquets cirerols
50 gr de formatge de cabra
Tomàquet ratllat o fregit
Olives negra
Sal, orenga i oli d’oliva
verge
Preparació:
Primer preescalfem el forn a
180ºC i netegem la coliflor i tallen les branquetes. La ratllem molt fina ho
podem fer amb una picadora o amb la thermomix uns 20 seg a velocitat 5.
La coem en una paella amb
una mica d’oli durant uns 10 minuts, a continuació barregem la coliflor amb
l’ou, el qual no ha de ser massa gros, un pessic de sal i el formatge
mozzarella ratllat.
En una
safata de forn i posem el paper de forn i estem la massa li donem la forma
rodona i la podem fer més o menys grossa en el meu cas eren petites. La courem
durant uns 20 minuts, fins que estigui lleugerament daurada) a 180º.
A
continuació ratllem el tomàquet, també podríem fer servir tomàquet fregit,
tallem el tomàquets cirerols en el meu cas a rotllanes i esmicolem el formatge
de cabra.
Traiem la
massa del forn i al damunt hi posem una base de tomàquet ratllat o fregit, els
tomàquets cirerols tallats, orenga el formatge esmicolat i les olives negres.
Per acabar
la posem de nou al forn a la part de dalt i la gratinem 5 minuts. minuts més.
Proveu-la
us agradarà i us sorprendrà, la seva presencia és d’una pizza i el seu gust és
més suau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada