diumenge, 7 de juny del 2015

FLORS DE CARBASSÓ FARCIDES AMB LLAGOSTINS I OLI DE PESTO



A les demostracions de cuina que es porten a terme al mercat de plaça de Cuba de Mataró de col·laboració d’un restaurant de la ciutat i amb un pagès també de la zona amb un producte de temporada i en aquesta ocasió el restaurant era el Gaudium i van fer tres receptes amb carbassó, ens van fer aquestes flors farcides després d’aquest carbassó al pesto.

Les flors les van farcir amb tires de formatge mozzarella i un llagostí cru i sense la closca. Les quals les van passar per una tempura i després les van fregit i escorregudes amb paper absorbent.

La tempura la preparo amb farina de blat integral i aigua de Vichy, fent una pasta que ens permeti arrebossar aquestes flors. Us poso en aquest enllaç la manera de fer-ho.

El podem fer aquest plat com un aperitiu o com un entrant acompanyades d’una amanida o fins i tot d’uns espaguetis de carbassó.

Com us vaig explicar aquest restaurant també ens va preparar aquest carbassó acompanyat d’un pesto, sense formatge parmesà i fet amb ametlles. Amb el pesto que ens va sobrar hi vam posar una mica més oli i és el que va acompanyar les flors de carbassó.

És un plat senzill, potser el més complicat és trobar les flors de carbassó. De tota manera si consumin els productes de temporada i els comprem als pagesos que tenim més propers les podem aconseguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...