A les
demostracions de cuina que es porten a terme al mercat de plaça de Cuba de
Mataró de col·laboració d’un restaurant de la ciutat i amb un pagès també de la
zona amb un producte de temporada i en aquesta ocasió el restaurant era el
Gaudium i van fer tres receptes amb carbassó, ens van fer aquestes flors
farcides després d’aquest carbassó al pesto.
Les
flors les van farcir amb tires de formatge mozzarella i un llagostí cru i sense
la closca. Les quals les van passar per una tempura i després les van fregit i
escorregudes amb paper absorbent.
La
tempura la preparo amb farina de blat integral i aigua de Vichy, fent una pasta
que ens permeti arrebossar aquestes flors. Us poso en aquest enllaç la manera
de fer-ho.
El
podem fer aquest plat com un aperitiu o com un entrant acompanyades d’una
amanida o fins i tot d’uns espaguetis de carbassó.
Com
us vaig explicar aquest restaurant també ens va preparar aquest carbassó
acompanyat d’un pesto, sense formatge
parmesà i fet amb ametlles. Amb el pesto que
ens va sobrar hi vam posar una mica més oli i és el que va acompanyar les flors
de carbassó.
És
un plat senzill, potser el més complicat és trobar les flors de carbassó. De
tota manera si consumin els productes de temporada i els comprem als pagesos
que tenim més propers les podem aconseguir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada