És una crema saludable i una manera diferent de menjar
les llenties. Les llenties són riques en
proteïnes i hidrats de carboni.
Tot i que la recepta esta feta amb la thermomix sense
ella es pot fer igual de fàcil, posant primer les verdures i l’aigua passats 10
minuts posem les llenties deixem passar 13 minuts més i ho triturem.
Aquesta crema és per 2 persones per 4 hauríem de duplicar
les quantitats
Ingredients:
100 gr de llenties cuites
20 gr de patata pelada i tallada a tossos
30 gr de porro net i tallat a rodanxes
40 gr de ceba pelada
i tallada
60 gr de tomàquet net i tallat a quarts
60 gr de pastanaga pelada i tallada a rodanxes
60 gr de carbassó sense pelar i tallat a rodanxes
30 gr de pebrot verd net
250 gr d’aigua
10 gr d’oli d’oliva verge extra
1 culleradeta de sal i un polsim de pebre negre molt.
Preparació:
1 Netegem les llenties i les deixem escorre
2 Tallem totes les verdures per a la crema i afegim l’aigua,
l’oli, la sal i el pebre i ho posem al vas i programem 10 minuts i temperatura
100º i velocitat 1.
3 Afegim les llenties al vas i programem 13 minuts temp.
100º i velocitat 1
4 Triturem la crema 1 minut de vel 5 al 9
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada