dimarts, 26 de maig de 2015

CREMA DE LLENTIES AMB LA THERMOMIX



És una crema saludable i una manera diferent de menjar les llenties. Les  llenties són riques en proteïnes i hidrats de carboni.

Tot i que la recepta esta feta amb la thermomix sense ella es pot fer igual de fàcil, posant primer les verdures i l’aigua passats 10 minuts posem les llenties deixem passar 13 minuts més i ho triturem.

Aquesta crema és per 2 persones per 4 hauríem de duplicar les quantitats

Ingredients:

100 gr de llenties cuites
20 gr de patata pelada i tallada a tossos
30 gr de porro net i tallat a rodanxes
40 gr  de ceba pelada i tallada
60 gr de tomàquet net i tallat a quarts
60 gr de pastanaga pelada i tallada a rodanxes
60 gr de carbassó sense pelar i tallat a rodanxes
30 gr de pebrot verd net
250 gr d’aigua
10 gr d’oli d’oliva verge extra
1 culleradeta de sal i un polsim de pebre negre molt.

Preparació:

1 Netegem les llenties i les deixem escorre

2 Tallem totes les verdures per a la crema i afegim l’aigua, l’oli, la sal i el pebre i ho posem al vas i programem 10 minuts i temperatura 100º i velocitat 1.

3 Afegim les llenties al vas i programem 13 minuts temp. 100º i velocitat 1

4 Triturem la crema 1 minut de vel 5 al 9

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...