Pràcticament totes les flors poden ser comestibles i si
les incorporem als nostres plats els hi donarà un toc especial.
Vaig veure un mesclum de brots tendres d’enciam, herbes
de l’hort i flors de violetes i caputxina ecològic. Les flors de violeta tenen
un sabor més aviat dolç i suau i la caputxina és originària del Perú, té flors
de molts colors càlids i el seu gust recorda una mica el pebre.
És una bona amanida de primavera i evidentment són imaginació
És una bona amanida de primavera i evidentment són imaginació
Ingredients:
Mesclum d’enciams
Flors de violeta i caputxina
Germinats que poden ser de ceba o en el meu cas de rave
1 alvocat
2 maduixes grosses per persona
Formatge de cabra ecològic
Vinagreta: Oli d’oliva verge, sal, un vinagre suau, pot
ser també de Mòdena i mel, que la podríem substituir per una melmelada de
maduixa.
Preparació:
Dividim l’alvocat en dos, traiem el pinyol i el laminem
Netegem les maduixes i les tallem també a làmines
El formatge el tallem a daus petits
Preparem la vinagreta
A la part de baix del plat posem l’alvocat, al damunt el
mesclum d’enciam, els germinats i al seu voltant les maduixes i els daus de formatge i a sobre
les flors i la vinagreta al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada