És un plat fàcil de fer,
lleuger, un bon entrant i també molt ràpid de preparar. Com veiem sense cap mena de
cocció per tant molt important la qualitat dels productes, en el meu cas tots
ells ecològics.
El carbassó una verdura amb
la que podem fer infinitat de plats, sans i beneficiosos per a la nostra salut.
La recepta amb els primer carbassons
que arriben de la part de Tarragona, eren molt tendres i vaig pensar en fer aquest plat.
L’alvocat amb una carn de
textura cremosa i amb un sabor molt neutre que combina bé amb dolç i salat.
L’alvocat ajuda a tenir el
cor sa, regular els nivells de sucre en sang amb un elevat contingut de fibra i que ens ajuda a envellir millor.
Ingredients:
1 carbassó
1 alvocat
1 tomàquet vermell, també
poden ser xerris
½ ceba tendra
Oli, vinagre de poma o de Mòdena,
sal
També hi podem posar uns
daus de formatge de cabra fresc o també i podríem posar formatge parmesà a
làmines fines.
Uns pistatxos també hi
vindrien molt bé.
Preparació:
Primer netejaríem i tallaríem
a rotllanes fines que ho podem fer amb un ganivet o amb la màquina de tallar
embotits.
També traiem la pell
gruixuda de l’alvocat i el pinyol i el tallem a làmines.
Preparem la vinagreta
netejant el tomàquet i tallant-lo a daus petit i també ho fem amb la ceba
tendra, posem a continuació l’oli, el vinagre i la sal. Si tenim thermomix ens
serà molt ràpida de fer.
Posem les rotllanes de
carbassó a la part de baix del plat al damunt l’alvocat i per sobre la
vinagreta i podríem afegir els daus de formatge fresc i també hi queda molt bé
els pistatxos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada