dimecres, 7 de gener del 2015

COLIFLOR AMB VINAGRETA



La coliflor és una verdura de la família de les cols, molt rica en fibra, baixa en calories i amb moltes vitamines i ens ajuda a mantenir les defenses del sistema digestiu.

Durant els mesos d’octubre a abril ens quan es cull, millor les de cultiu ecològic.

Aquesta és una recepta molt fàcil i bona

Ingredients:

Coliflor
Oli d’oliva de primera premsada en fred i millor ecològic
Sal marina
Vinagre de poma o de vi blanc

Preparació:

Netegem i tallen la coliflor a ramells separant-los del tronxo central.

Posem una olla amb aigua i sal i quan arrenqui el bull hi posem la coliflor i la courem uns 2 o 3 minuts i la traiem del foc i tallem la cocció amb aigua freda i l’escorrem.

Es prepara la vinagreta amb l’oli, el vinagre i la sal, també hi podríem afegir  una cullerada de mostassa o afegir ceba tallada petita, un gra d’all ben trinxat i uns daus petits de pebrot verd o vermell.

Posem la coliflor en un plat i al damunt la vinagreta, o també poso la coliflor en una plata de vidre i la vinagreta al damunt i la poso a la nevera i ja la tinc preparada pels dies següents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...