Aquesta recepta és una manera
molt fàcil de preparar la coliflor i és un bon acompanyament d’altres plats.
No cal dir que si la coliflor i
els alls tendres són ecològics millor que millor.
Ingredients:
1 coliflor
1 manat d’alls tendres
Oli d’oliva de primera premsada
en fred i sal marina
1.- A la coliflor li anem
traient els ramells i els rentem i escorrem i posteriorment els laminem.
2. Tallem els alls tendres a
trossets.
3. En una paella hi posem una
mica d’oli d’oliva i afegim els alls tendres i els sofregim.
4. A continuació hi posem la
coliflor i la sal i l’anem saltejant fins que estigui feta.
Si volen en un primer moment
tapem la paella i posteriorment l’acabem de fer sense la tapadora.
En el cas que no tinguéssim alls
tendres i posaríem 2 o 3 grans d’all laminats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada