dimarts, 16 d’abril del 2013

COLIFLOR SALTEJADA






Aquesta recepta és una manera molt fàcil de preparar la coliflor i és un bon acompanyament d’altres plats.

No cal dir que si la coliflor i els alls tendres són ecològics millor que millor.

Ingredients:

1 coliflor
1 manat d’alls tendres
Oli d’oliva de primera premsada en fred i sal marina 

1.- A la coliflor li anem traient els ramells i els rentem i escorrem i posteriorment els laminem.

2. Tallem els alls tendres a trossets.

3. En una paella hi posem una mica d’oli d’oliva i afegim els alls tendres i els sofregim.

4. A continuació hi posem la coliflor i la sal i l’anem saltejant fins que estigui feta.

Si volen en un primer moment tapem la paella i posteriorment l’acabem de fer sense la tapadora.

En el cas que no tinguéssim alls tendres i posaríem 2 o 3 grans d’all laminats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...