dimarts, 26 de març del 2013

CREMA DE CIGRONS AMB ESPINACS AL VAPOR AMB LA THERMOMIX






Aquesta és una recepta tradicional portuguesa, és una sopa sana, econòmica i força espessa.

Treta d’un llibre de la thermomix., ja que els cigrons que fem servir són secs, sense remullar i amb la thermomix els fem farina,

De tota manera aquesta crema la podem fer de manera tradicional comprant farina de cigrons.

Ingredients:

300gr de fulles d’espinacs fresques i netes
120gr de cigrons secs o farina de cigrons.
200gr de cebes pelades i tallades en quatre trossos.
200gr de pastanaga tallada a trossos
150gr de nap tallat (opcional)
3 grans d’all
50gr d’oli d’oliva suau de primera premsada en fred
1 cullereta de sal marina
1000gr d’aigua

 Procediment:

1  Col·locar els espinacs en el Varoma  i reservar.

2  Triturar els cigrons 30 segons , velocitat 9.

3   Afegir l’aigua, la ceba, el nap, la pastanaga, els alls, l’oli i la sal.

4   Col·locar el Varoma en la seva posició i programar 25 minuts, Temperatura

Varoma, velocitat 1.

5   Retirar el Varoma, tapar amb el gotet i triturar 2 minuts , velocitat 8-9. Salpebrar al gust.

6   Servir amb els espinacs pel damunt.

Aquesta crema s’ha de menjar després de feta, d’un dia per l’altre queda massa espessa i segurament hi hauríem d’afegir més aigua.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...