diumenge, 4 de novembre del 2012

BLEDES AMB PATATES




És una recepta senzilla, saludable, aquesta feta amb la thermomix. Important utilitzar productes de proximitat, de temporada i ecològics, segur que la nostra salut en sortirà beneficiada i també el sabor dels mateixos.

Ja fa dies la vaig veure en un bloc de cuina i vaig pensar fàcil i ha de ser bona, crec que és del llibre Cuina Saludable,  i així  és.

Ingredients:

500 gr de bledes tallades a trossets
500 gr de patates tallades com les fem bullides
500 gr d’aigua
5 o 6 grans d’all
35 gr d’oli
I unes quantes ametlles  com per fer un crocant o altre fruit sec

Preparació:

En el recipient del varoma posem les bledes, l’aigua al vas i les patates al cistell de la thermomix i programem 25 minuts temperatura varoma i velocitat 1.

Posteriorment netegem el vas hi posem els alls i els triturem 7 seg. Velocitat 5 i baixem
amb l’espàtula l’all de les parets del vas i a continuació hi posem l'oli i programem 5 minuts temperatura 100º i velocitat 1. 

Posem la papallona i a continuació les patates i les bledes i també la sal i programem 
8 minuts temperatura varoma  i velocitat 1.

Ho preparem en un motlle rodo i al damunt les ametlles o altre fruit sec. També hi podem posar un oli de julivert o de cibulet, en el meu cas.
              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...