És una recepta senzilla, saludable, aquesta feta amb la
thermomix. Important utilitzar productes de proximitat, de temporada i
ecològics, segur que la nostra salut en sortirà beneficiada i també el sabor
dels mateixos.
Ja fa dies la vaig veure en un bloc de cuina i vaig
pensar fàcil i ha de ser bona, crec que és del llibre Cuina Saludable, i així
és.
Ingredients:
500 gr de bledes tallades a trossets
500 gr de patates tallades com les fem bullides
500 gr d’aigua
5 o 6 grans d’all
35 gr d’oli
I unes quantes ametlles
com per fer un crocant o altre fruit sec
Preparació:
En el recipient del varoma posem les bledes, l’aigua al
vas i les patates al cistell de la thermomix i programem 25 minuts temperatura
varoma i velocitat 1.
Posteriorment netegem el vas hi posem els alls i els
triturem 7 seg. Velocitat 5 i baixem
amb l’espàtula l’all de les parets del vas
i a continuació hi posem l'oli i programem 5 minuts temperatura 100º i velocitat 1.
Posem la papallona i a continuació les patates i les
bledes i també la sal i programem
8 minuts temperatura varoma i velocitat 1.
Ho preparem en un motlle
rodo i al damunt les ametlles o altre fruit sec. També hi podem posar un oli de julivert o de cibulet, en el meu cas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada