Uns rotllets o canelons de carbassó amb verdures són fàcils de fer i els podem acompanyar amb una salsa beixamel o de “piquillos” o els podem fer freds acompanyats d’una maionesa.
Podem posar les verdures que tinguem fins i tot unes gambetes o ara que és el temps bolets...................
Aquests rotllets, després de visitar els diferents blocs de cuina els tenia anotats i pendents de fer
Aquest cop he fet tres rotllets per persona acompanyats amb una amanida.
Ingredients:
1o 2 carbassons segons la mida
1 ceba
1 gra d’all
1 pastanaga
Oli, sal marina, orenga
Beixamel, maionesa, salsa de “piquillos”:
Preparació:
1r.- Tallar el carbassó a làmines fines ho podem fer amb un pelador o en el meu cas amb el tallador d’embotits.
2.- El carbassó sobrant el tallem a daus petits, també tallem la pastanaga si ens és més fàcil la podem ratllat, tallem petit els alls i la ceba.
3r.- A continuació ho posem en una paella amb una mica d’oli primer la ceba, els alls i la pastanaga i per últim el carbassó.
4t.- Si volem o podem lligar posant una mica farina i llet, també pot ser amb llet vegetal de soja, civada o arròs i comprovem de sal i pebre.
5è.- Ho deixem refredar una mica i mentre tant escaldem les làmines de carbassó o fetes a la planxa o al vapor.
6è.- Farcim les lamines de carbassó amb el preparat que ja teníem fet.
En el meu cas vaig acompanyar els rotllets amb una amanida i una maionesa en la qual hi vaig triturar un pebrot del “piquillo” o mig depèn de la quantitat de salsa que fem.
També hi podríem posar una mica d’oli d’alfàbrega, simplement posem en un recipient una quantitat d’oli un grapat de fulles d’alfàbrega una mica tallades i ho triturem, aquest oli a la nevera se’ns conserva varis dies.
També podríem posar-los en una safata per anar al forn amb una salsa beixamel i gratinar-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada