És una recepta ràpida i plena de sabor
mediterrani.
Els
macarrons amb tomàquets xerri, mozzarella i pesto, és una recepta ràpida i
plena de sabor mediterrani i de cuina fresca i senzilla. Aquesta recepta
combina el gust dolç dels tomàquets xerri amb la mozzarella fresca i la
intensitat del pesto.
És pot gaudir tant freda com tèbia, perfecta per a qualsevol època de l'any i és ideal per a un dinar ràpid.
Ingredients
(per a 4 persones):
- 400 g de macarrons o qualsevol altra pasta curta
- 250 g de tomàquets xerri (preferiblement ecològics)
- 200 g de mozzarella fresca en boletes o trossejada (millor si és
mozzarella de búfala)
- 4 cullerades de pesto fresc (pots fer-lo casolà o comprar-lo ja
preparat)
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra ecològic
- Sal i pebre negre al gust
- Un grapat de fulles d'alfàbrega fresca per decorar (opcional)
Preparació:
Cocció de la pasta
Porta una olla gran d’aigua a bullir amb una mica de sal.
Afegeix els macarrons i cou-los segons el temps indicat a l’envàs, o fins que estiguin al punt al dente.
Escorre la pasta i
reserva-la.
Preparació dels tomàquets
xerri
Renta els tomàquets xerri i
talla’ls per la meitat.
En una paella, escalfa les
cullerades d’oli d’oliva a foc mig i salta els tomàquets durant uns 2-3 minuts,
només per escalfar-los lleugerament i intensificar el seu sabor. Pots afegir
una mica de sal i pebre al gust.
Barreja dels ingredients
En un bol gran, barreja la
pasta cuita amb el pesto, assegurant-te que tots els macarrons quedin ben
impregnats.
Afegeix-hi els tomàquets
saltejats i la mozzarella. Si estàs utilitzant boletes de mozzarella, pots
deixar-les senceres per a un toc estètic, o bé tallar-les si prefereixes una
textura més distribuïda.
Remena suaument per integrar
tots els ingredients.
Els poden servir decorats
amb unes fulles d’alfabrega fresca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada