dimarts, 2 de gener del 2024

TORRO DE XOCOLATA I GALETES AMB LA THERMOMIX


 Un bon torró pels que els agrada la xocolata, aquest any l'he fet amb " Conguitos" i unes galetes que poden ser Digestive  o en el meu cas unes de civada amb canyella.


Ingredients:

– 200 g de xocolata fondant en trossos

– 65 g de mantega en trossos (en el meu cas vaig utilitzar ghee, mantega clarificada)

– 20 g de xarop daurat o de mel de canya

– 75 gr de galetes Digestive tallades a trossos (vaig utilitzar galetes eclògiques de Biocop de civada amb canyella)

– 65 g de boletes de cacauets amb xocolata negra "Conguitos"

Preparació:

Posem la xocolata al vas de la Thermomix i programem 10 segons, a velocitat 10. Amb l'espàtula, baixem la xocolata cap al fons del vas.

Afegim la mantega i el xarop o mel. Programem 5 minuts, temperatura 50è, a velocitat 2.

Mentrestant, folrem amb paper d'enfornar 1 motlle de fusta per a torrons (també pots utilitzar motlles de silicona o 1 bric d'1 litre de llet tallat per la meitat al llarg).

Incorporem les galetes i les boles de cacauet al vas i barregem amb l'espàtula.

Aboquem la barreja a la caixa o motlle preparat. Reservem al frigorífic fins que se solidifiqui (mínim 2 hores).

Tallem en porcions i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...