Un bon torró pels que els agrada la xocolata, aquest any l'he fet amb " Conguitos" i unes galetes que poden ser Digestive o en el meu cas unes de civada amb canyella.
Ingredients:
– 200 g de xocolata fondant en trossos
– 65 g de mantega en trossos (en el meu cas vaig utilitzar ghee, mantega clarificada)
– 20 g de xarop daurat o de mel de canya
– 75 gr de galetes Digestive tallades a trossos (vaig utilitzar galetes eclògiques de Biocop de civada amb canyella)
– 65 g de boletes de cacauets amb xocolata negra "Conguitos"
Preparació:
Posem la xocolata al vas de la Thermomix i programem 10 segons, a velocitat 10. Amb l'espàtula, baixem la xocolata cap al fons del vas.
Afegim la mantega i el xarop o mel. Programem 5 minuts, temperatura 50è, a velocitat 2.
Mentrestant, folrem amb paper d'enfornar 1 motlle de fusta per a torrons (també pots utilitzar motlles de silicona o 1 bric d'1 litre de llet tallat per la meitat al llarg).
Incorporem les galetes i les boles de cacauet al vas i barregem amb l'espàtula.
Aboquem la barreja a la caixa o motlle preparat. Reservem al frigorífic fins que se solidifiqui (mínim 2 hores).
Tallem en porcions i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada