divendres, 31 de desembre del 2021

CARXOFA CONFITADA AMB BURRATA

 


Aquest plat a format part del menú de la Nit de Nadal d’aquest any, com un tastet, és fàcil de fer, podem tenir les carxofes ja confitades i només ens caldrà emplatar en el moment de servir.  

Ingredients: (4 persones) 

4 carxofes

Oli d’oliva verge

2 burrates

Escates de sal

Tòfona

Tomàquets confitats

 

Prèviament hem de confitar les carxofes, que ja les podem tenir preparades, aquí l'enllaç de com fer-les

Per preparar el plat primer escorrem les carxofes i les tallem longitudinalment i en una paella la sofregim perquè estigui daurada, nomes un minut i ja muntem el plat a la base posem la burrata oberta i esmicolada al damunt posem la carxofa, unes escates de sal, un fil d’oli d’oliva i la tòfona ratllada, també hi podem posat anet fresc i uns tomàquets secs confitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...