diumenge, 10 de gener del 2021

BOMBONS DE XERRI AMB CREMA DE FORMATGE CREMÓS

 


Aquesta recepta la vaig veure a la plataforma cookidoo de la thermomix, és una recepta senzilla de fer, bona i que pot forma part de qualsevol aperitiu

Ingredients:

1500 g d’aigua

25 tomàquets xerri

½ gra d’all

20 g de pinyons

8 o 10 fulles d’alfàbrega fresca

20 g d’oli d’oliva verge

80 g de formatge cremós, en el meu cas de cabra ecològic

Sal en escames

Preparació:

1.posar al vas de la thermomix l’aigua i escalfem 14 minuts a 100º i velocitat 1.

2.Introduir el cistell amb els tomàquets xerris i programar 1m a velocitat 100º i velocitat 1

Treure el cistell i deixar refredar aproximadament uns 30 minuts. I rentar el vas.

3.Pelar els tomàquets xerris i amb una cullereta de treure boles o una cullereta retirar les llavors de la tomata, intentant no buidar massa i posar-los cap per vall sobre paper de cuina perquè deixi anar tota l’aigua i reservar.

4.Posar al vas de la thermomix ½ gra d’all, els pinyons, les fulles d’alfàbrega fresca i triturar 15 segons a velocitat 7. Amb l’espàtula, baixar els ingredients cap al fons del vas.

5. Afegir l’oli i el formatge cremós i barrejar 15 segons a velocitat 3. Retirar la crema i la podem posar en una màniga pastissera.

6. Farcir el tomàquets amb la crema i col·locar boca avall en una safata per servir i per damunt posar escates de sal i servir. En el meu cas ho he posat en unes culleres individuals.

Una altra variant seria amb aquests tomàquets sense buidar, senzillament treta la pell i fer unes broquetes amb formatge de cabra fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...