dissabte, 2 de maig del 2020

MOZZARELLA FARCIDA DE TOMÀQUETS I OLIVES


És una amanida senzilla de fer i ara que ja estem a la primavera i amb la bona temperatura bé molt be de menjar, també ens serveix com un entrant fàcil, ràpid i molt bo.  

Ingredients:

4 mozzarelles d’uns 100 gr
150 gr d’olives picades
250 gr de tomàquets xerri
Oli d’oliva verge extra, sal, pebre i alfàbrega.

Preparació:

1.Hem de tallar una quarta part de la mozzarella i l’hem d’anar buidant el seu interior, fins fer un recipient interior, ho he fet amb l’estri de fer boletes, si no el tinguessim traiem l'interior i el tallem a trossos petits..

2.Tallar les olives a làmines.

3.Els tomàquets xerri també els tallem a trossos petits.

Amb els tomàquets, les olives i les boletes de mozzarella les anem omplint, en aquesta ocasió també hi he posat uns trossos d’anxoves i ho amaniríem amb oli d’oliva verge una mica de sal marina i pebre i també hi posaríem alfàbrega que en en aquesta ocasió no en tenia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...