És una amanida senzilla
de fer i ara que ja estem a la primavera i amb la bona temperatura bé molt be
de menjar, també ens serveix com un entrant fàcil, ràpid i molt bo.
Ingredients:
4 mozzarelles d’uns 100 gr
150 gr d’olives picades
250 gr de tomàquets xerri
Oli d’oliva verge extra, sal, pebre i
alfàbrega.
Preparació:
1.Hem de tallar una quarta part de la
mozzarella i l’hem d’anar buidant el seu interior, fins fer un recipient
interior, ho he fet amb l’estri de fer boletes, si no el tinguessim traiem l'interior i el tallem a trossos petits..
2.Tallar les olives a làmines.
3.Els tomàquets xerri també els
tallem a trossos petits.
Amb els tomàquets,
les olives i les boletes de mozzarella les anem omplint, en aquesta ocasió
també hi he posat uns trossos d’anxoves i ho amaniríem amb oli d’oliva verge
una mica de sal marina i pebre i també hi posaríem alfàbrega que en en aquesta
ocasió no en tenia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada