dijous, 13 de juny del 2019

GASPATXO DE XÍNDRIA AMB CROSTONS, BURRATA I CIBULET


Aquest dijous dins de la campanya de Collits a Casa des del Mercat de Plaça de Cuba de Mataró, ens han fet una demostració l’empresa Fogons de take away i ens han preparat un gaspatxo de xíndria amb crostons, burrata  cibulet i ens han donat l’opció de substituir el pa per xantana i d’aquesta manera ho poden prendre les persones intolerants al gluten.

Ingredients:

¼ de xíndria
2 tomàquets madurs
½ pebrot vermell
¼ de ceba tendra
Sal, vinagre de Mòdena
Oli d’oliva verge
250 ml d’aigua mineral
1 cullerada de cafè de xantana
Crostons torrats
1burrata

Preparació:

Posar tots els ingredients a la Thermomix o en una batedora que també és pot fer i fent el mateix procediment i ho triturem a velocitat màxima  (començant a poca velocitat i anar pujant per a que no surti del got) durant 3 minuts, colar i reservar.

Per últim, muntar el plat , en un got o copa, incorporant el gaspatxo i afegint els crostons i la burrata tallada a daus.

Podríem substituir la xantana per ¼ de barreta de pa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...