dijous, 14 de juliol del 2016

GUACAMOLE AMB THERMOMIX I SENSE

És una salsa mexicana, creada pels asteques i elaborada a base d’alvocat. És una salsa ràpida i senzilla.

Important tenir un bons ingredients, en el meu cas ecològics i també fer-ho al moment just abans de menjar-la.

La podem servir com un aperitiu acompanyada d’uns “natxos” o pot acompanyar uns “burritos” o unes “fajitas”.

Ingredients:

2 alvocats madurs
1 tomàquet gran vermell madur i sense llavors (uns 100 g)
1 ceba tendra petita ( uns 60 g)
Suc de ½ llimona o llima
1 branqueta de coriandre també el substitueixo per julivert
1 cullereta de sal
Oli d’oliva

Preparació:

Primer posem en un bol o un morter el coriandre picat i una mica de sal al damunt ho aixafem amb una forquilla, també podríem utilitzar la ma de morter, jo personalment prefereixo la forquilla, després hi posem l’alvocat i ho seguim aixafant.

També haurem tallat la ceba i el tomàquet a trossets petits i els aixafem amb la polpa de l’alvocat i afegim el suc llimona i rectifiquem de sal

Preparació amb la thermomix

Posaríem tots els ingredients en el vas de la thermomix en el mateix ordre que hem posat els ingredients i trituraríem 15 seg a vel 4.

Bàsicament la diferència entre fer-ho manual o amb la thermomix és la textura, amb la thermomix ho farem molt més ràpid però sempre ens quedarà més fina.

Si posem llimona evitarà que l’alvocat sens oxidi i també ajudarà posar  el pinyol al mig de la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...