diumenge, 30 d’agost del 2015

MONGETES TENDRES AMB TONYINA, TOMÀQUET I OLI D'ALGABREGA



Una recepta fàcil que és prepara amb poc temps, que es pot tenir prèviament preparada.

Tot i que la podem preparar en qualsevol mongeta tendre en aquesta ocasió he triat la rodona que personalment crec que li va millor.

Normalment ho faig amb tomàquets cirerols que són més dolços, és important fer-ho amb tomàquets vermells madurs i bàsicament que predomini la dolçor del mateix. També queda molt bo i vistos amb tomàquets cirerols de diversos colors.

I si els verdures que utilitzem són de temporada de proximitat i ecològiques res millor per a la nostra salut.

Ingredients:

400 gr de mongetes tendres millor de la rodona
1 llauna de tonyina
10 tomàquets cirerols
Sal, oli d'oliva verge i unes fulles alfàbrega.

Preparació:

1r. Netegem les mongetes i depenent de la seva llargada la partim per la meitat.

2n. En una olla amb aigua i quan comença a bullir i posem la al i l’oli i les mongetes i si son tendres en menys de 5 minuts ja les tindrem apunt és important que queden al dente. Les escorrem i posem aigua freda per trencar la cocció.

3r. En una plata per poder-les servir hi posem les mongetes, la tonyina esmicolada i els tomàquet cirerols a rotllanes.

4t. Prepararem l’oli d’alfàbrega, netejant les fulles i les posem en un recipient junt amb l’oli i ho triturem amb una batedora o també ho podem fer amb la thermomix.

5è. En el moment de servir hi posem pel damunt l’oli d’alfàbrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...