diumenge, 8 de març del 2015

RESTAURANT CA LA LOLA PUIG D'ULLASTRET




Si feu una escapada al Baix Empordà no deixeu de visitar Ullastret localitat molt bonica, també podeu anar a Ca la Nuri ha comprar uns recuits i a més no marxeu sense dinar o sopar al restaurant Ca la Lola dins de l’hotel El Fort, situat a la muralla d’Ullastret.

La Lola Puig és la cap de cuina, és també mestre i terapeuta naturista, especialitzada en alimentació i nutrició i el seu objectiu és transmetre el sentit profund de l’ecologia i la sostenibilitat a totes les cuines. El pa es fet per ells amb farina ecològica i amb massa mare. El seu recuit de les cabres ecològiques del seu germà

La seva filosofia és de ser un restaurant ecològic, de productes autòctons de la zona i de temporada per garantir la màxima qualitat, tenen un hort on cultiven les verdures. El peix és segons mercat, procedeix de la llotja de l’Escala, de pesca sostenible, sense arrossegament. Impulsora del moviment Slow Food de Catalunya,  on els cuiners entenen que o es pot separar el plaer gastronòmic de la responsabilitat amb els productes.

La sala no massa gran, però acollidora i a l’estiu tenen una bonica terrassa.

Vam escollit un eco menú de temporada de 25 euros amb les begudes a part que consistia: 


Vam començar amb un aperitiu: gotet de crema de carabassa
Amanida d’hivern amb una vinagreta de mostassa i marduix
Pop i gurgil a la brasa amb ceba escalivada
Ou de gallina feliç, bolets i tòfona
Arròs cremós de tardor amb formatge i marduix
Vedella de l’Albera al romaní
Postres: recuit de cabra casolà quallat amb herbacol i mel de les Gavarres.

El vi que vam escollir va ser l’Idò, de vinyes velles de garnatxa negre, vi eclògic, sense sulfits afegits, un vi que ens va sorprendre, un criança monovarietat, fresc i aromàtic de Can Torres. Un celler de l’Alt Empordà, passat el poble de Sant Climent de Sescebes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...