diumenge, 15 de febrer de 2015

FRICANDO DE SEITAN



El seitan és una preparació alimentària elaborada amb gluten de blat, s’assembla a una mena de pa flonjo que es pot prendre com la carn; tallat en llesques i arrebossat, fregit, picat en forma de mandonguilles o de carn picada.

És considerat com la carn vegetal i evidentment no és indicat per persones celíaques.

Té gran quantitat de proteïnes però més digestiu que la carn, és baix en calories, no té colesterol i conté molt poc greix.

El podem introduir com un aliment més a les nostres dietes.

Ingredients: 

1 paquet de seitan
2 cebes
Bolets
Oli d’oliva verge, sal marina, salsa de soja
Picada:
Avellanes, julivert i all

Preparació:

Primer tallarem el seitan a rotllanes i les cebes a mitges llunes.

A continuació sofregirem les cebes uns 10 minuts.

Enrossim el seitan per les dues cares.

Saltegem els bolets, depenent de la temporada podem utilitzar rovellons...., també xampinyons o bolets secs com els moixernons.

En aquest moment ho barregem tot i posem aigua que cobreixi uns tercera part. Ho deixem coure uns 40 minuts i en els darrers 10 minuts hi afegim la picada i una mica de salsa de soja.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...