Una nova tarda de cuina al mercat de Plaça de Cuba a Mataró dins
la campanya dels productes de temporada i de proximitat, és a dir que per
menjar millor triar sempre el camí més curt. El mes d’octubre amb el restaurant
Les Cinc Sènies i la carabassa com a protagonista.
La carabassa va bé per l’acidesa d’estomac i per a l’estrès
i també té quantitat important de fibra
Si utilitzem productes ecològics el nostre cos ens ho agrairà.
Quan no és l’època dels bolets ho podríem fer amb
sobrassada i mel o amb parmesà i pernil salat o amb botifarra negre
esparracada.
Si en volem fer menys quantitat serien uns 200 gr persona
i 1 o 2 ous.
Ingredients: (
per a 4 persones)
700 gr de carabassa pelada i tallada
8 ous ecològics
300 gr de trompetes de la mort
2 grans d’all
Julivert
Oli d’oliva de primera premsada en fred
Oli de trufa
Sal marina i pebre
Preparació:
En una paella posem l’oli d’oliva i la carabassa pelada i
tallada com per fer patates fregides i les fregim fins que quedi escalfada és a
dir la confitem i la reservem.
En una altra paella fregim els ous i els fem ferrats i
els reservem.
En una plata trinxem tot junt els ous i la carabassa amb
una espàtula, o una forquilla i ganivet.
Netegem els bolets i saltegem les trompetes, a foc viu
uns minuts i els flamegem amb brandi de bon començament i afegim l’all i el
julivert picats fins que estiguin fets.
En un motllo rodo per persona, emplatem els ous i la
carabassa i posem al damunt els bolets per sobre.
Amanim amb l’oli d’oliva verge, l’oli de trufa i les
escates de sal, també i podem posar les pipes de carabassa torrades pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada