dissabte, 2 de febrer del 2013

GELAT DE TORRÓ DE XIXONA




Un gelat ideal pels dies de Nadal seria aquest de torró de Xixona, o també el podriem fer per aprofitar les restes de torrons d’aquest dies de festa.

El podem fer a casa i té una textura fina i cremosa i no trobarem els cristall de gel al menjar-lo.

Ingredients:

6 rovells d’ou
400 cl de crema de llet per muntar
300 gr de torro de Xixona

Almívar:
50 gr de sucre
50 gr d’aigua
3 gotes de suc de llimona

Preparació:

1r, Preparem l’almívar posant al foc l’aigua el sucre i les gotes de llimona i a partir que arrenqui el bull ho deixem un parell de minuts i després el deixem refredar.

2n. Esmicolar el torró de Xixona

3r. Muntar la nata amb una cullerada de sucre i posar-la a la nevera.

4t. En un pot poem l’almívar i els rovells d’ou i a bany maria amb el minipimer amb el batedor, ho anem muntant.

5è. Un cop muntat hi incorporem el torró.

6è. Afegirem la nata muntada amb molta delicadesa.

A continuació ho aboquem en un motlle tipus terrina per servir-lo a talls i en el meu cas en uns motlles individuals tipus flamera, els quals taparíem amb paper film i els posaríem al congelador fins el moment de servir.

Aquest cop acompanyat d'una neula i uns grans de magrana o també una salsa de xocolata li aniria molt bé.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...