Aquest passat dissabte vam anar a
Sant Antoni de Calonge i vam poder gaudir d'una tarda al voltant del 3r. Concurs de tapes junt amb tast preparades per diferents restaurants de la zona i vins de Calonge i els restaurants Guillermo i Simon de Sant Antoni, situats al passeig de mar, ens en van preparar unes quantes al davant de tothom i tot això acompanyat de música en directa.
Us les poso per si us poden interessar:
Us les poso per si us poden interessar:
Aquesta amb un xampinyó farcit amb foie i gamba.
Una vieira amb una mica de formatge ratllat un gra de raïm i reducció de Pedro Ximenes
Pa amb tomàquet i pernil:
Aquesta amb tomàquet confitat, pa ratllat i pernil salat amb una mica d'oli pel damunt.
Un gotet amb un puré de patata al qual si volem li podem afegir una mica de formatge, opcional i pel damunt una olivada amb oli d'oliva per fer-la més clara un bastonet i al damunt uns "peta zetas" nom comercial d'una llaminadura.
Aquest pinxo que portava el nom de "xuxe" estava fet amb un beixamel molt espessa a la qual li podíem afegir formatge, la deixaven refreda i la tallaven l'envoltaven de granadina i una mica de sucre al voltant.
Dolç de musclo:
Una torradeta amb formatge de cabra, melmelada de figa i un musclo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada