dimecres, 6 de juny del 2012

OUS FARCITS: MIMOSA



El temps ens acompanya amb força calor i ja modifiquem els nostres plats, i avui he preparat uns ous farcits mimosa. Que els podem tenir prèviament preparats.

Els ous farcits és una preparació amb els ous durs partits per la meitat on barregem els rovells amb diferents ingredients com poden ser aquest mimosa o amb carn i beixamel.........

Els ous són un aliment assequible per la qual cosa hauríem de fer l’esforç de comprar-los ecològics on les gallines corren pel camp, la seva alimentació també és ecològica, on estar prohibit modificar artificialment les hores de llum i no se’ls hi pot donar ni hormones ni antibiòtics. També no contribuiríem a mantenir el patiment d’aquestes on passen tota la seva vida productora dins d’unes gàbies i que no es poden pràcticament moure, totalment estressades, amb ruptures de potes.......

Ingredients: 4 persones 

8 ous
200 gr de tonyina
50 gr d’olives
Maionesa


1r. Posem a bullir els ous més o menys uns 10 minuts, els deixem refredar i després els pelem, els partim per la meitat i separem els rovells de les clares.

2n. En un plat xafem la tonyina, els rovells d’ou, (en reservem 3 pel final) i afegim la maionesa, fins fer una pasta

3r. En una cullera omplim les clares al damunt i posem una oliva i al damunt ratllem els rovells dels ous que havíem reservat. I els servim freds.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...