diumenge, 24 de juny del 2012

GELAT DE MADUIXA



Amb la calor d’aquests dies, un gelat fàcil de fer i bo. Fa força temps que el preparem a casa.

 El podem presentar en un motlle tipus plum-cake o amb uns motlles individuals.

Ingredients:

300 gr de nata o nata liquida per muntar ( mínim 35% m.s.)
500 gr de maduixes
250 gr de sucre


Preparació:

1r. Triturar les maduixes i el sucre amb la batedora i posar-ho en un bol.

2n. Muntar la nata que estigui ben freda amb la batedora de varetes o amb la thermomix.

3r. Agafem el bol on teníem la nata i el sucre i anem posant la nata amb moviments envolupants.

4t. Ho posem en el motlle o motlles que hem triat i ho posem al congelador i al cap de 30 minuts ho tornem a remenar i ja el deixem al congelador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...