diumenge, 20 de maig del 2012

ALVOCATS FARCITS DE TONYINA I PERNIL SALAT



Aquests dies amb una temperatura força agradable, ja comencem a canviar de plats, més fresquets i aquests alvocats un primer plat molt fàcils i molt ràpids de fer.


Ingredients: (4 persones)

4 alvocats ( si són petits 1 i mig per persona)
1 llauna de tonyina
Pernil salat
Sal marina, oli de primera premsada en fred

Preparació:

El primer que farem serà obrir els alvocats per la meitat, treure el pinyol i a continuació amb una cullera descalcem la polpa de la pell, però la deixem sense treure-la.

En el forat que deixa el pinyol hi posem la tonyina i al damunt el pernil salat a bastonets i ho amanim.

 L’alvocat té un gust força neutre per la qual cosa permet posar-hi el que més ens agradi. Els primers que vaig provar van ser amb gambes i salsa rosa.

També els faig farcits amb enciam, tonyina, olives , tomàquet i seitons.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...