dimarts, 1 de maig del 2012

LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET I MOZZARELLA



Avui amb una senzilla recepta, molt fàcil, bona i fins i tot s’interessa la podem tenir preparada bàsicament si som molts a l’hora de menjar.

Ingredients  ( 4 persones)

8 talls de llom
8 talls de mozzarella prims
Salsa de tomàquet
Oli, sal marina i orenga

Preparació:

1r.- Preparem la salsa de tomàquet, que la podem tenir ja preparada o la comprem ja preparada.

2n. Fem a la planxa el llom i els retirem.

3r. En una plata de forn posem a la part de baix la salsa de tomàquet, els talls de llom i al damunt la mozzarella o qualsevol altre formatge que ens agradi i que es fongui.  i una mica d'orenga.

4t. Ho posem al forn prèviament escalfat a 180º la plata just el temps que es fongui el formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...