dimarts, 10 d’abril del 2012

BUNYOLS DE BACALLÀ



Últimament quan faig els bunyols de bacallà aquesta recepta és la que utilitzo i amb la thermomix, la pasta dels bunyols és la “choux” afegint  l’ ingredient  dolç o salat, en aquesta cas el bacallà

Ingredients:

125 g d’aigua
50 gr de mantega, jo he utilitzat oli
I un pèl de sal (marina)
2 ous
80 gr de farina
Uns 250 a 300 gr de bacallà remullat
1 o 2 grans d’all
Julivert

Preparació:

El bacallà remullat els posarem a escalfar al foc i tant bon punt arrenqui a bullir el traiem i traiem la pell i l’espina, en el cas que en tinguin.

El primer de tota manera es fer la pasta, posant l’aigua al vas de la thermomix, la mantega, en el meu cas l’oli i la sal, 5m a temp 100º i velocitat 1, afegim la farina de cop i programem 15 seg a velocitat 4.

Deixem reposar uns 5 minuts fora, traiem el vas de l’aparell.

Batrem el ous una mica, passats aquest munits tornem a posar el vas i posem velocitat 4 i tirem a poc a poc els ous. Deixem reposar.

A continuació posem el bacallà, els alls a trossos i el julivert també i triturar tot junt.

Amb abundant oli calent anem posant les boletes de la pasta que haurem fet amb dues culleretes perquè no ens quedin massa grosses. Un cop fets els retirem i els posem damunt de paper absorbent i els servim calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...