Aquesta recepta la van fer al programa Cuines de TV3, que acostumo a seguir mentre dinem. Era fàcil i a la que vaig tenir uns calamars la vaig fer. Tot i que en el meu cas els calamars eren més aviat petits.
Ingredients: ( 4 persones)
12 calamars de mida mitjana
4 alls tendres
12 calçots
1 pastanaga
1 carbassó
pebre vermell
pebre negre
oli d’oliva verge extra
sal marina
Preparació:
Per començar, en una paella amb oli d’oliva es marquen els calamars sencers i nets, amb sal i pebre negre. Quan estiguin dauradets, els reservem.
A continuació, tallem els calçots, nets de les fulles exteriors, a tires, els posem a la mateixa paella i els deixem coure. Quan comencin a estar tous, afegim la pastanaga, el carbassó i els alls tendres tallats a bastonets prims durant un minut perquè quedin “al dente”. Tot seguit, afegim els calamars i un polsim de pebre vermell .
A continuació, tallem els calçots, nets de les fulles exteriors, a tires, els posem a la mateixa paella i els deixem coure. Quan comencin a estar tous, afegim la pastanaga, el carbassó i els alls tendres tallats a bastonets prims durant un minut perquè quedin “al dente”. Tot seguit, afegim els calamars i un polsim de pebre vermell .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada