divendres, 29 de desembre del 2017

TARTAR DE FUET O LLONGANISSA



És una recepta molt fàcil i no cal ni encendre el foc, aquest tàrtar el podem fer amb fuet o amb llonganissa, és important que el fuet sigui tendre i bo.

Podem posar diferents ingredients, en aquesta ocasió tomàquet i olives verdes sense pinyol.

Ho poso diferents opcions: tomàquet, poma, pinyons torrats, orenga i unes orellanes. La poma li donaria el toc fresc i el puc dolç les orellanes.

També li podríem posar ceba tendra, taperes i cogombrets.

I ho amanim o acompanyem amb un oli de mostassa.

Ingredients:

Fuet o llonganissa tendres de qualitat

2 tomàquets vermells tipus pera, en aquesta ocasió tenia xerris 

Unes quantes olives verdes sense pinyol

Primer ratllem el tomàquet i el posem en un colador perquè perdi l’aigua, en aquesta ocasió tenia uns xerris i els he tallat petits. 

A continuació pelem el fuet o la llonganissa i el trinxem en un robot, ha de quedar a trossos, no com una massa. Jo ho he fet amb la thermomix amb un parell o tres de cops de turbo.
Si hi posem poma l’hauríem de pelar i tallar a daus petits.

Les olives també les he tallat petites.

Haurien de preparar l’oli de mostassa baten la mostassa i l’oli, amb aquest oli amaniríem el tàrtar.

En aquesta ocasió l’he presentat en culleretes o també el podríem emmotllar i acompanyar d’unes torradetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...