És
una recepta molt fàcil i no cal ni encendre el foc, aquest tàrtar el podem fer
amb fuet o amb llonganissa, és important que el fuet sigui tendre i bo.
Podem
posar diferents ingredients, en aquesta ocasió tomàquet i olives verdes sense
pinyol.
Ho
poso diferents opcions: tomàquet, poma, pinyons torrats, orenga i unes
orellanes. La poma li donaria el toc fresc i el puc dolç les orellanes.
També
li podríem posar ceba tendra, taperes i cogombrets.
I ho
amanim o acompanyem amb un oli de mostassa.
Ingredients:
Fuet
o llonganissa tendres de qualitat
2 tomàquets
vermells tipus pera, en aquesta ocasió tenia xerris
Unes
quantes olives verdes sense pinyol
Primer
ratllem el tomàquet i el posem en un colador perquè perdi l’aigua, en aquesta ocasió
tenia uns xerris i els he tallat petits.
A
continuació pelem el fuet o la llonganissa i el trinxem en un robot, ha de
quedar a trossos, no com una massa. Jo ho he fet amb la thermomix amb un parell
o tres de cops de turbo.
Si
hi posem poma l’hauríem de pelar i tallar a daus petits.
Les
olives també les he tallat petites.
Haurien
de preparar l’oli de mostassa baten la mostassa i l’oli, amb aquest oli amaniríem
el tàrtar.
En
aquesta ocasió l’he presentat en culleretes o també el podríem emmotllar i acompanyar
d’unes torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada