És una recepta fàcil, bàsic que els musclos siguin molt
frescos. Per nosaltres és un plat d’estiu, però amb la temperatura d’aquest mes
d’octubre ens ha convidat a fer-los.
A casa els musclos ens agraden els de roca i amb una ceba
i uns pebrots ecològics estaven molt bons.
Ens els hem menjat com aperitiu i no ‘he fet massa
quantitat.
Ingredients:
½ Kg de musclos
½ ceba tendra tallada a daus petits
½ pebrot verd petit tallat a daus petits
½ pebrot vermell també petit tallat a daus petits
Sal marina, vinagre, oli d’oliva (millor de primera
premsada en fred
Preparació:
1r. Netegem els musclos i els posem en una olla, si volem
hi posem un dit d’aigua i a foc mitja fins que estiguin tot oberts.
2n. Pelar i pica la ceba i els pebrots verds i vermell. D’aquest
preparat si volem en fem més quantitat que ens pot servir per preparar una esqueixada
i un empedrat.
3r. Preparem la vinagreta amb l’oli unes 4 cullerades, la
sal i el vinagre ho unes 2 cullerades remenem bé i la posem junt amb el preparat
anterior, perquè les verdures s’impregnin.
4t. Quan tenim els musclos fets traurem la closca que no
té res.
5è. En una plata posarem els musclos i al damunt la
vinagreta amb les verdures, els posem a la nevera i ja els tenim apunt pel
moment de servir-los.
A part de la ceba i els pebrots també hi podríem afegir
tòmaquet, depent dels gustos o del que tinguem a casa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada