dissabte, 20 d’octubre del 2012

MUSCLOS AL VAPOR AMB VINAGRETA DE CEBA I PEBROT




És una recepta fàcil, bàsic que els musclos siguin molt frescos. Per nosaltres és un plat d’estiu, però amb la temperatura d’aquest mes d’octubre ens ha convidat a fer-los.

A casa els musclos ens agraden els de roca i amb una ceba i uns pebrots ecològics estaven molt bons. 

Ens els hem menjat com aperitiu i no ‘he fet massa quantitat.

Ingredients: 

½  Kg de musclos
½ ceba tendra tallada a daus petits
½ pebrot verd petit tallat a daus petits
½ pebrot vermell també petit tallat a daus petits
Sal marina, vinagre, oli d’oliva (millor de primera premsada en fred

Preparació:

1r. Netegem els musclos i els posem en una olla, si volem hi posem un dit d’aigua i a foc mitja fins que estiguin tot oberts.

2n. Pelar i pica la ceba i els pebrots verds i vermell. D’aquest preparat si volem en fem més quantitat que ens pot servir per preparar una esqueixada i un empedrat.

3r. Preparem la vinagreta amb l’oli unes 4 cullerades, la sal i el vinagre ho unes 2 cullerades remenem bé i la posem junt amb el preparat anterior, perquè les verdures s’impregnin.

4t. Quan tenim els musclos fets traurem la closca que no té res.

5è. En una plata posarem els musclos i al damunt la vinagreta amb les verdures, els posem a la nevera i ja els tenim apunt pel moment de servir-los.

A part de la ceba i els pebrots també hi podríem afegir tòmaquet, depent dels gustos o del que tinguem a casa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...