Pàgines

dimarts, 27 de desembre del 2016

AMANIDA AMB ALVOCAT, PASTANAGA, TOMÀQUETS XERRI DAMUNT D'UNA TORRADA



Us proposo una amanida al damunt d’una torrada que podem anar variant amb els diferents productes de temporada o que més ens agradin i com sempre dir-vos que si tots el ingredients són ecològics molt millor. Hauríem de triar un bon pa fet de farina ecològica i fermentat amb massa mare, ho podríem fer amb una llesca de pa de pagues tallada fineta i en aquesta ocasió he triat un pa de motlle al qual li vaig treure crosta i just abans de preparar l’amanida posar-la un moment al forn perquè se’ns torrin una mica just per fer-les una mica cruixent.

Ingredients:

1 llesca de pa per cada plat
1 alvocat
Escarola o diferents brots d’enciams
Pastanaga
Ceba tendra
Tomàquets xerri
Lamines fines de pernil o de llonganissa
Vinagreta:
Oli d’oliva verge ecològic, sal, vinagre i una mica de mostassa.

Preparació:

1r. El pa en aquesta ocasió de motllo, treta la crosta i torrar-lo al forn, no massa just una mica torrat.
2n. Pelar i tallar l’alvocat a làmines fines. Important que estigui madur, el qual posarem al damunt de la torrada de pa.
3r. Ratllem la `pastanaga o tallem fina a bastonets.
4t. Tallarem la ceba a làmines fines.
5è. Tallaríem els tomàquets xerri per la meitat .

Muntaríem l’amanida posant el pa, l’alvocat a sobre, l’escarola o diferents brots d’enciams, la pastanaga, la ceba i els tomàquets xerri i al damunt el pernil o la llonganissa. I ho amaniríem amb la vinagreta que prèviament hauríem preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada