Continuant amb els productes de temporada i de proximitat uns saquets amb pèsols ofegats, és un plat que és bo i té bona presentació, de tota manera els podem farcir del que més ens agradi com bolets, verduretes....... i tant els podem fer salats o dolços.
Ingredients: (4 persones)
4 fulles de pasta brick
50 g de pernil salat
1 kg. de pèsols
1 ceba tendra petita
3 alls tendres
Oli, sal marina
Enciams variats
Preparació:
1r.- Desgranar els pèsols
2n.- Tallar la ceba i els alls tendres ben petits.
3r.- En una cassola i amb un raig d’oli d’oliva hi posem la ceba i els alls, un cop ho tinguem sofregit abans que se’ns posin rossos hi afegim els pèsols i una mica de sal i foc lent i ben tapats, és a dir ofegats perquè tapats amb l’aigua que deixen anar ells mateixos és couen. De tant en tant sacsegem la cassola. Els meus eren molt tendres i amb molt poca estona han estat cuits.
4t.- Amb un pinzell untat amb mantega el passem per la làmina de pasta i la farcim amb els pèsols ofegats i el pernil salat tallat a trossets. Així fins a farcir les 4 fulles de pasta.
5è.- Tanquem agafant les voreres i doblegar com un farcellet i clavar un escuradents perquè no s’obri.
6è.- Amb el forn pre-escalfat a 180º posem una safata amb els farcellets i més o menys amb uns 8 minuts els tindrem fets, hem de vigilar que no es cremin. Un cop fets traiem els escuradents.
Mentrestant podríem preparar l’amanida i muntem el plat amb el farcellet i l’amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada