tag:blogger.com,1999:blog-1204343078245465409.post8312434515405774580..comments2023-10-07T12:08:02.042+02:00Comments on Ametlles i avellanes: LA SALSA DE TOMÀQUETametlles i avellaneshttp://www.blogger.com/profile/10393937873212693933noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1204343078245465409.post-40346306491209867172011-09-20T23:15:25.992+02:002011-09-20T23:15:25.992+02:00Fa uns dies que tinc el bloc una mica abandonat, c...Fa uns dies que tinc el bloc una mica abandonat, contesto tard.M'ho van estar comentant que aquesta era una forma de fer el buit i últimament així ho faig, omplint fins dalt, tancant bé i girant el pot al revés d'un dia per l'altre i guardat en un lloc fresquet. Les quantitats que faig tampoc són excessives i fins a dia d'avui no he tingut problemes.ametlles i avellaneshttps://www.blogger.com/profile/10393937873212693933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1204343078245465409.post-492221879709071022011-09-15T04:07:50.668+02:002011-09-15T04:07:50.668+02:00Deixar-ho 12 hores cap per avall equival a fer el ...Deixar-ho 12 hores cap per avall equival a fer el bany maria? És una manera de fer el buit? Durant quan de temps ho pots conservar fet d'aquesta forma?<br /><br />Gràcies.Lolahttps://www.blogger.com/profile/14778852795382869215noreply@blogger.com